Bank voor het Blockchain tijdperk
ICO is nu live

/ 177,000,000 EUR opgehaald (pre-ICO + ICO)

/ BNK zijn gedistribueerd

huidige prijs EUR

bijdragers :

Haal BNK Whitepaper CHAT Carrières

Roadmap

 • Bankera's betaalkaarten als levensvatbaar productpictogram

  Ontwikkeling van de IT infrastructuur

  Voltooid

  De vereiste IT-infrastructuur om betalingsverwerking makkelijker te maken en persoonlijke IBAN's en betaalkaarten uit te geven, is al ontwikkeld en is beschikbaar als een minimaal levensvatbaar product in de vorm van SpectroCoin. Momenteel heeft SpectroCoin 500,000 gebruikers en zijn er al 64,000 kaarten gebruikt.

 • Bankera's tokens icoon

  pre-ICO

  Voltooid

  10% van de tokens zijn uitgedeeld om de prijs van de ICO te bepalen. In totaal zijn 2,5 miljard BNK-tokens verkocht voor 25M EUR, dit maakt het een van de grootste pre-ICO's ooit. Meer dan 16,000 deelnemers hebben deelgenome aan de pre-ICO.

 • Bankera's mobiele portomenee icoon

  WALLET MOGELIJKHEDEN

  Voltooid

  Ondersteuning van volledige P2P-overdrachten, mobiele portefeuilles en de start van lidmaatschapsaanvragen van de belangrijkste betalingsnetwerken zoals kaartschema's en overmakingsnetwerken.

 • Bankera's ICO icoon

  Initiële muntenaanbieding

  27 November - einde van februari

  30% van de tokens worden verdeeld om het kapitaalprobleem op te lossen, zodat we een succesvolle bank voor het blockchain-tijdperk kunnen bouwen.

 • Bankera’s exchange-icoon

  Lancering van de exchange

  Eerste helft van 2018

  De lancering van de live versie van Bankera’s exchange met ondersteuning voor de grootste cryptocurrencies, ERC20 en NEM Mosaic-tokens.

 • Bankera's bank icoon

  BANKING MOGELIJKHEDEN

  vroeg in 2019

  Na de ICO, zal er een licentie voor de bank worden bekeken. Dit geeft ons toestemming voor het lenen en het storten van geld.

 • Bankera's nieuwe investerings icoon

  Investeringen oplossingen

  laat in 2019

  De lancering van diensten met betrekking tot goedkope beleggingsoplossingen zoals exchange geruilde fondsen (ETF's), cryptogeld en crypto token fondsen, evenals robo-adverteren.

 • Bankera's nieuwe geld icoon

  NIEUW SOORTEN GELD

  2020

  De synergie tussen beleggings- en betaalproducten biedt nieuwe soorten geld, zoals aan de economische groei van gekoppelde valuta of het gebruik van ETF's als ruilmiddel.

 • BLOCKCHAIN
  TIJDPERK
  GAAT DOOR

Visie

Bankera maakt een digitale bank voor het Blockchain tijdperk. Als een traditionele bank, vallen de diensten van Bankera in de volgende drie groepen:

Betalingen inclusief betalingsaccounts met een persoonlijke IBAN, debit kaart, interbancaire valutakoersen en betalingsverwerking. Alle diensten zal support bieden aan de traditionele fiat valuta net zoals de cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, DASH, NEM, ERC20 compliant tokens en anderen. Bankera zal op langetermijn nieuwe oplossingen implementeren zoals een gross-domestic-product (GDP) gekoppelde valuta's en het gebruiken van exchange geruilde fondsen als vervanging voor het geld.

Lenen en storten zal een belangrijke concurrentiefactor en kernservice van Bankera zijn. Huidige betalingsmethodes zullen rente ontvangen net als bij besparingen. Alle Bankera-klanten kunnen profiteren van hogere rentetarieven als gevolg van bedrijfseigen informatie over de kasstroom van geldnemers, aangezien de meeste leningen worden verstrekt aan zakelijke klanten die de betalingsverwerkingsoplossing gebruiken.

Investeren zal bestaan ​​uit goedkope beleggingsproducten zoals exchange geruilde fondsen (ETF's), crypto-fondsen (een portfolio van verschillende cryptocurrencies en crypto-tokens) en robo-adviesoplossingen voor vermogensbeheer. Uiteindelijk zal Bankera banking-diensten aanbieden, waaronder het financieren van bedrijfsstrategieën van onze zakelijke klanten.

diagram van kernelementen om succes te garanderen bij het bouwen van een digitale bank

Initiële muntenaanbieding (ICO)

Om de visie van Bankera te implementeren, lanceren we een eerste muntaanbiedingen (ICO) om Bankera-tokens uit te geven aan de openbare blockchain. De tokens genaamd Bankers (BNK) worden uitgegeven tijdens de pre-ICO en ICO.

De prijs van de ICO zal liggen aan het totaal aantal uitgegeven munten tijdens de ICO, bekijk de tabel hieronder:

BNK Uitgegeven tijdens de ICO EUR per BNK tarief tijdens de ICO
0-1,000,000,000 0.017
1,000,000,001-2,000,000,000 0.018
2,000,000,001-3,000,000,000 0.019
3,000,000,001-4,000,000,000 0.020
4,000,000,001-5,000,000,000 0.021
5,000,000,001-6,000,000,000 0.022
6,000,000,001-7,000,000,000 0.023
7,000,000,001-7,500,000,000 0.024

De ICO zal worden uitgevoerd op SpectroCoin exchange, dus om mee te doen aan Bankera's ICO en om Bankers (BNK) te krijgen, moet je een account openen op SpectroCoin. Bankers (BNK) tokens worden uitgegeven als ERC20-conforme tokens voor de Ethereum-blockchain en als NEM-mozaïeken voor de NEM-blockchain. De verhouding tussen Ethereum- en NEM-tokens wordt bepaald tijdens pre-ICO en ICO, afhankelijk van de voorkeuren van de bijdragers.

icoon van ICO om Bankera tokens uit te geven aan de openbare blockchain

Elke houder van Banker (BNK) tokens heeft recht op een doorverwijzingcommissie, dit wordt wekelijks betaald; dit zal worden gevormd door 20% van Bankera en SpectroCoin net transactie-inkomsten. Dit zal worden uitgevoerd door 20% van de netto-inkomsten van Bankera en SpectroCoin te nemen en ze vervolgens naar het contract te sturen. Bijvoorbeeld, indien de netto-inkomsten van Bankera voor een week 10.000.000 EUR bedragen, wordt 2.000.000 EUR als verwijzingsprovisie naar het contract gestuurd.

icoon van distributie smartcontracten voor houders van Bankera’s tokens

Ten slotte zal het contract van de Bankera fondsen (Ether en XEM) aan de houders van Banker (ERC20 en NEM mozaïek) tokens pro-rata verdelen. Als er bijvoorbeeld in totaal 25.000.000.000 BNK-tokens beschikbaar zijn en u 1.000.000 BNK heeft, dan ontvangt u cryptovaluta met een waarde van ongeveer 80 EUR.

Team

Vytautas Karalevicius

Vytautas Karalevičius

CEO
Vytautas is momenteel bezig met het afronden van een Ph.D. in Cryptovaluta aan de KU Leuven University in België. Voordien ontving hij een MPhil-diploma in Financien aan de universiteit van Cambridge. Hij heeft stage gelopen bij Bloomberg (kantoor in Londen).

Mantas Mockevicius

Mantas Mockevičius

CCO
Mantas heeft meer dan acht jaar ervaring in het beheer van operaties en complicaties voor elektronische en digitale gelduitwisselingen. Hij heeft een bbachelor diploma in Economie en master diploma in Financien.

Justas Dobiliauskas

Justas Dobiliauskas

CTO
Justas heeft negen jaar ervaring in het ontwikkelen van software voor middelgrote en grote financiële instellingen en heeft vijf jaar ervaring met blockchain-technologie en cryptovaluta. Hij is een expert in P2P-technologieën. Hij heeft een master diploma in 'Information Systems Security'.

Craig Grant

Craig Grant

VP voor Business Development
Craig heeft ervaring in de betalingsverwerkende industrie, waaronder drie jaar bij Skrill (nu onderdeel van de Paysafe Group) als senior business development manager.

Susana Wessling

Susana Wessling

UX / UI-ontwerper
Susana heeft meer dan vijf jaar ervaring in web- en grafisch ontwerp. Voordat ze naar Bankera kwam, had ze gewerkt aan het ontwerpen van sociale netwerken voor start-ups. Susana zal ons nu helpen met de ontwikkeling van de website van Bankera en zal de bruikbaarheid, het ontwerp en de algehele gebruikerservaring helpen te waarborgen en op zijn beurt het bedrijf helpen om een stap dichter bij de bank voor het blockchain tijdperk te komen.

Egle Eidimtaite

Egle Eidimtaite

VP voor Business Development
Egle heeft meer dan drie jaar ervaring in bedrijfsontwikkeling van de e-gamingindustrie. Voordat ze de bedrijfswereld betrad, werkte ze in het Europees Parlement.

Ruta Cizinauskaite

Rūta Čižinauskaitė

VP voor Marketing
Ruta is een B2B- en B2C-marketingexpert met zowel ervaring in de bedrijfs- als overheidssector. Voordat ze naar Bankera kwam, heeft ze kennis opgebouwd in sociale media, SEO, projectbeheer en verkoop terwijl ze werkte voor een startup gevestigd in Brussel, de Amerikaanse ambassade en de Litouwse regering.

Tse-Hsin Lu

Tse-Hsin Lu

VP voor Communication
Tse-Hsin is een expert in digitale marketing, met name voor financiële diensten. Ze heeft haar SEO en sociale media-ervaring opgedaan tijdens haar werkzaamheden als leider van het SpectroCoin-marketingteam. Toen ze in de VS, Taiwan en België woonde, won ze erg veel kennis van elk van deze markten.

40+ teamleden

Onze expertise
Bankera heeft een team van ervaren specialisten die werken in IT, kwaliteitsverzekering, financiën, klantenondersteuning, Human Resources, Marketing & Communicatie, Business & Product Development en andere sectoren. Ons motto: minder praten, meer kwalitatieve producten en diensten.

Adviseurs

Lon Wong

Lon Wong

President, NEM.io Foundation, CEO, Dragonfly Fintech Als serial entrepreneur met meer dan 30 jaar ervaring, is Lon een blockchain leider en leider van het NEM blockchain-project. Hij is vooral geïnteresseerd in het ontwerpen van blockchain-oplossingen voor de financiële sector in het algemeen en hielp NEM te ontwikkelen als een toonaangevende financiële blockchain-oplossing van vandaag.

Antanas Guoga

Antanas Guoga

Deelnemer van het Europees parlement
Antanas is ook een serial entrepreneur en een erg bekende pokerspeler, ook wel bekend als TonyG. Hij neemt actief deel aan politieke discussies over cryptovaluta en cyberbeveiliging.

Eva Kaili

Eva Kaili

Deelnemer van het Europees parlement
Eva is een voorzitter van de wetenschappelijke prognose eenheid van het Europees Parlement. Ze is zeer geïnteresseerd in onderwerpen gerelateerd aan financiële technologie, blockchain, decentralisatie en kunstmatige intelligentie.

Audrius Ziugzda

Audrius Žiugžda

Expert bankier
Audrius is al meer dan 20 jaar betrokken bij bankieren. Hij is bekend in de financiële dienstverlening als uitvoerend directeur van Skandinaviska Enskilda Banken (gevestigd in Litouwen) en topman in de Šiaulių Bank. Audrius werd publiekelijk erkend voor uitgebreide kennis en professionele inzichten in fusies en overnames, bankactiviteiten en strategieën.

Modestas Kaseliauskas

Modestas Kaseliauskas

Belasting partner bij TaxLink (Correspondent van Mazars)
Modestas is met name geïnteresseerd in de trends van wereldwijde belasting op cryptovaluta en het gebruik van blockchain in de belastingen en de publieke sector. Modestas is directeur-generaal van de nationale belastinginspectie (STI) in Litouwen (2005-2014). <

Marc Kenigsberg

Marc Kenigsberg

Oprichter van BitcoinChaser
Marc is sinds 2013 betrokken bij Bitcoin en heeft 18 jaar ervaring in online marketing. Hij is de eigenaar van een van 's werelds grootste gelieerde bedrijven voor cryptovaluta en de oprichter van de BitcoinChaser-website en community. Marc is een regelmatige spreker op conferenties over de hele wereld en levert bijdragen aan toonaangevende publicaties.

Prof. Jochen De Weerdt

Prof. Jochen De Weerdt

Werkwijze Mining Expert
Jochen is assistent-professor in informatiesystemen, data-analyse en bedrijfsprocesbeheer aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de KU Leuven (België). Hij is actief betrokken bij onderzoek naar de onderwerpen process mining, applied data mining, cryptocurrencies en het leren van analytics.


Damon Rasheed

Damon Rasheed

CEO van Rate Detective
Damon is de CEO en oprichter van Rate Detective, een van de grootste financiële vergelijkingssites van Australië. Damon is ook een expert in 'machine learning' en econometrie. Damon heeft een goed begrip van financiële diensten en internetbedrijven.

Warren Lush

Warren Lush

PR expert
Warren is een expert in publieke relaties voor online industrieën. Zijn meest opmerkelijke rol was hoofd van de PR bij PartyPoker, maar hij heeft ook soortgelijke functies bij Ladbrokes, Sky Sports, en werkte zelfs in de politiek voor Rt Hon William Hague MP, de voormalige leider van de oppositie en minister van Buitenlandse Zaken. In januari 2012 ontving Warren de ‘European Staff Person of the Year’ in de poker industrie.

Dr. Eugene Dubossarsky

Dr. Eugene Dubossarsky

Data Wetenschapper
Eugene is het hoofd van 'Sydney Data Science-groep' (2.000+ leden), de Sydney Users of R Forum (1.500+ leden) en Datapreneurs (400+ leden). Eugene past data wetenschap ook toe op een ondernemende omgeving, financiële handel en online start-ups, ook is hij de maker van ggraptR, een interactief visualisatiepakket in R.

Zoals gezien in