Bank voor het Blockchain tijdperk
Schrijf je in voor meer informatie

Exchange

Exchange

Bankera's exchange, die in het tweede kwartaal van 2018 wordt gelanceerd, biedt een oplossing voor de volgende generatie cryptocurrencies en tokens. De exchange ondersteunt Bitcoin, Ethereum, DASH, NEM en andere cryptocurrencies en ook ERC20 en NEM tokens. De exchange zal een hoge mate van liquiditeit en een transparante order-book aanbieden tegen lage kosten. Verder zal als extra voordeel voor de BNK(Bankera token)alle handel in paren die BNK bevatten kosteloos zijn; bijvoorbeeld, het zal goedkoper zijn om BNK te kopen met BTC en dan ETH kopen met BNK, in plaats van direct ETH te kopen met BTC.

Wallet

Een Bankera wallet geeft je toegang geven tot verscheidene blockchains. Zo zullen klanten gebruik kunnen maken van inter-blockchain technologie van de hoogste kwaliteit om "off-chain" en "cross-chain" handelingen te verrichten tussen verschillende digitale goederen. De geïntegreerde exchange geeft je de mogelijkheid het ene digitale goed makkelijk om te zetten in een ander. Peer-to-peer ondersteunde betalingen geeft je de mogelijkheid om kosteloos fondsen over te boeken naar vrienden. Boven op de op blockchain gebaseerde betalingen geeft een Bankera wallet je de toegang tot een hele reeks van traditionele betalingsvormen voor stortingen en opnames. Het Web en de mobiele telefoon (iOS, Android, Windows mobiel) geven je de mogelijkheid om van elke locatie je fondsen te kontroleren.

Wallet

Debet Card

Debet Card

De Bankera betaalkaart kan je, op grond van de tegoeden in je Bankera wallet, overal waar de traditionele credit- en debetkaart geaccepteerd worden, gebruiken. De directe integratie met de Bankera wallet geeft je volledige kontrole over je betaalkaart. Er zullen virtuele en plastic kaarten beschikbaar zijn, dit geeft je de mogelijkheid om die kaart te kiezen die jou het beste uitkomt. Met een paar klicken kan je online makkelijk de balans op je debet kaart en al je transacties in de gaten houden.

Betalingsverwerking

Bankera's betaaloplossing geeft je de mogelijkheid om betalingen te accepteren met uitschakeling van de techniese know-how en het financiele risico. Je bent altijd verzekert van het bedrag dat je van je klant ontvangt in de door jou gekozen valuta. Om het gemak nog meer te vergroten zal Bankera diverse integratie-oplossingen aanbieden, variërend van e-commerce plug-ins tot API's. Voor Bankera is betalingsverwerking niet alleen het accepteren van betalingen, maar ook het aanbieden van een instrument voor uitbetalingen en verscheidene oplossingen op maat.

Betalingsverwerking
 • Bankera's betaalkaarten als levensvatbaar productpictogram

  Ontwikkeling van de IT infrastructuur

  Voltooid

  De vereiste IT-infrastructuur om betalingsverwerking makkelijker te maken en persoonlijke IBAN's en betaalkaarten uit te geven, is al ontwikkeld en is beschikbaar als een minimaal levensvatbaar product in de vorm van SpectroCoin. Momenteel heeft SpectroCoin 810,000+ gebruikers en zijn er al 65,000 kaarten uitgegeven.

 • Bankera's mobiele portomenee icoon

  WALLET MOGELIJKHEDEN

  Voltooid

  Ondersteuning van volledige P2P-overdrachten, mobiele portefeuilles en de start van lidmaatschapsaanvragen van de belangrijkste betalingsnetwerken zoals kaartschema's en overmakingsnetwerken.

 • Lancering van de exchange

  Eerste helft van 2018

  De lancering van de live versie van Bankera’s exchange met ondersteuning voor de grootste cryptocurrencies, ERC20 en NEM Mosaic-tokens.

 • Bankera's bank icoon

  BANKING MOGELIJKHEDEN

  vroeg in 2019

  Verkrijgen van een bank-licentie of samenwerkingsverband. Dit geeft ons de mogelijkheid om leningen en het stortingen van gelden.

 • Bankera's nieuwe investerings icoon

  Investeringsoplossing

  laat in 2019

  De lancering van diensten met betrekking tot goedkope beleggingsoplossingen zoals exchange geruilde fondsen (ETF's), cryptogeld en crypto token fondsen, evenals robo-advies.

 • Bankera's nieuwe geld icoon

  NIEUWE SOORTEN GELD

  2020

  De synergie tussen beleggings- en betaalproducten biedt nieuwe soorten geld aan, zoals aan de economische groei gekoppelde valuta of het gebruik van ETF's als ruilmiddel.

 • BLOCKCHAIN
  TIJDPERK
  GAAT DOOR

Vytautas Karalevicius

Vytautas Karalevičius


Vytautas is momenteel bezig met het afronden van een Ph.D. in Cryptovaluta aan de KU Leuven University in België. Voordien ontving hij een MPhil-diploma in Financien aan de universiteit van Cambridge. Hij heeft stage gelopen bij Bloomberg (kantoor in Londen).

Mantas Mockevicius

Mantas Mockevičius


Mantas heeft meer dan acht jaar ervaring in het beheer van operaties en complicaties voor elektronische en digitale gelduitwisselingen. Hij heeft een bachelor diploma in Economie en master diploma in Financien.

Justas Dobiliauskas

Justas Dobiliauskas


Justas heeft negen jaar ervaring in het ontwikkelen van software voor middelgrote en grote financiële instellingen en heeft vijf jaar ervaring met blockchain-technologie en cryptovaluta. Hij is een expert in P2P-technologieën. Hij heeft een master diploma in 'Information Systems Security'.

Craig Grant

Craig Grant


Craig heeft ervaring in de betalingsverwerkende industrie, waaronder drie jaar bij Skrill (nu onderdeel van de Paysafe Group) als senior business development manager.

Susana Wessling

Susana Wessling


Susana heeft meer dan vijf jaar ervaring in web- en grafisch ontwerp. Voordat ze naar Bankera kwam, had ze gewerkt aan het ontwerpen van sociale netwerken voor start-ups. Susana zal ons nu helpen met de ontwikkeling van de website van Bankera en zal de bruikbaarheid, het ontwerp en de algehele gebruikerservaring helpen te waarborgen hetgeen er toe zal bijdragen dat het bedrijf een stap dichterbij komt om de bank voor de blockchain tijdperk te worden.

Ruta Cizinauskaite

Rūta Čižinauskaitė


Ruta is een B2B- en B2C-marketingexpert met zowel ervaring in de bedrijfs- als overheidssector. Voordat ze naar Bankera kwam, heeft ze kennis opgebouwd in sociale media, SEO, projectbeheer en verkoop terwijl ze werkte voor een startup gevestigd in Brussel, de Amerikaanse ambassade en de Litouwse regering.

Tse-Hsin Lu

Tse-Hsin Lu


Tse-Hsin is een expert in digitale marketing, met name voor financiële diensten. Ze heeft haar SEO en sociale media-ervaring opgedaan tijdens haar werkzaamheden als leider van het SpectroCoin-marketingteam. Tijdens haar verblijf in de VS, Taiwan en België heeft zij een grondige kennis opgebouwd van elk van deze markten.

70+ teamleden


Bankera heeft een team van ervaren specialisten die werken in IT, kwaliteitsgarantie, financiën, klantenondersteuning, Human Resources, Marketing & Communicatie, Business & Product Ontwikkeling en andere sectoren. Ons motto: minder praten, meer kwalitatieve producten en diensten.