Account

Wat moet ik doen als ik mijn inloggegevens voor Bankera ben vergeten?

Als u uw inloggegevens voor Bankera bent vergeten, volgt u deze stappen:

1. Ga naar de pagina voor wachtwoordherstel.
  2. Voer uw e-mailadres in het daarvoor bestemde veld in en klik op 'Verzenden'.
  3. De instructies voor het resetten van uw wachtwoord worden naar uw inbox gestuurd. Volg ze om het proces te voltooien.
Dat is het! U heeft het wachtwoord van uw Bankera-account met succes hersteld.

Een lachende vector grafische man, nadenkend over vragen.

Andere vragen

Een lachende vector grafische man, nadenkend over vragen.